Bingolotter till uppesittarkvällen!
2018-11-23 16:12
Hej,

Varje lag i föreningen ska sälja bingolotter till uppesittarkvällen den 23/12, ev finns kalendrar att sälja också.
Vi i lag F11/12 har därmed en bra möjlighet att bygga en lagkassa som vi då kommer kunna nyttja till roliga aktiviteter och andra behövliga inköp framöver, vi funderar även på någon form av kickoff till våren för barnen.

Så hör av er till någon av oss tränare så gör vi upp om hur leverans av lotterna ska ske. Vore önskvärt om alla kunde försöka sälja åtminstone ett par stycken.
Daniel Källberg 072-215 85 40  dkallberg86@gmail.com
Martin Falk 070-467 16 10 martinfalk81@hotmail.com

Per Berg har meddelat att han ej har möjlighet att fortsätta som lagledare pga inblandning i flera andra lag och vi behöver därmed förstärkning på den posten, ni som är intresserade hör av er till ovanstående så diskuterar vi hur tänkta arbetsuppgifter fördelas bland ledarna. Det är inga stora arbetsuppgifter det handlar om utan hjälps vi åt så kommer detta fungera bra för oss och därmed även för barnen i laget.

Med vänlig hälsning, Ledarna

Stöd KBK