Hej och välkommen till P05/06 hemsida!
Hej!

Här kommer Ni hitta info om laget och våra matcher mm.

OBS: Glöm inte att kika in under fliken dokument, med jämna mellanrum!!

Mvh / Ann-Sofie

Träningen inställd 19/1
2021-01-19 12:57
Hej
Träningen i dag blir inställd.
Vi håller tummarna för att planen är snöfri till nästa vecka.
Träningen börjar
2021-01-12 13:32
Hej!
Nu är det dags att börja träna lite fotboll igen, vi hoppas att ni alla ska vara riktigt sugna på att börja träna igen efter den lite längre ledigheten från fotbollen.
Vi börjar med utomhusträningar nästa vecka, tisdagar kl 17.00-18.30 på konstgräset. Alltså första träningen den 19/1.
Lite att tänka på vid träningarna:
  • Träningar kan komma att ställas in pga dåligt väder.
    Blir en träning inställd meddelas det här på vår hemsida. Det är erat eget ansvar att hålla koll på info som läggs ut. Finns det ingen info om inställd träning så betyder det att det är träning som vanligt.
  • Vi kommer inte ha något omklädningsrum så ni ska komma ombytta och klara.
  • Vattenflaskor ska vara ifyllda hemifrån.
  • Det är absolut förbjudet att dela vattenflaska med någon lagkompis, har man glömt sin vattenflaska så får man klara träningen utan.
  • Ni kommer inte kunna gå in och dricka vatten vid omklädningsrummen.
  • Ni tränar bara om ni är friska, minsta symtom ska ni stanna hemma.
  • Blir ni sjuk och testad positiv för Covid-19 så ska ni meddela oss tränare det.
  • Kläder efter väder, av erfarenhet sen förra året vet vi att många kom dåligt klädda. Anser vi att ni ej har tillräckligt med kläder kommer vi skicka hem er. Vi vill inte att någon ska vara stelfrusen och riskera skador.

Påminnelse!
2020-12-18 12:01
Hej!
Kom ihåg att nu på söndag (20/12) är sista dag att redovisa lotter och pengar till oss tränare.

Redovisa lotter senast 20/12
2020-12-14 10:17
Hej
Senast nu på söndag 20/12 måste ni lämna pengar (swish går också bra) och eventuella osålda lotter till Ann-Sofie eller Stefan.
Lämnar man inte tillbaka osålda lotter så måste ni betala för dessa.

Träning
2020-11-30 07:53

Hej!

På grund av rådande Covid-19 läge så väljer vi att INTE starta träningen inomhus nu i december som vi normalt brukar göra. Vi hoppas att vi kan köra igång efter nyår istället.
Vi önskar att alla försöker köra lite egenträning istället, tex ut och jogga på Åsen.

Kungsörs BK, 10/11 06:51