Hej och välkommen till P05/06 hemsida!
Hej!

Här kommer Ni hitta info om laget och våra matcher mm.

OBS: Glöm inte att kika in under fliken dokument, med jämna mellanrum!!

Mvh / Ann-Sofie

Träning startar 13/1
2020-01-08 10:14

Hej!

På måndag 13/1 startar vi upp träningen igen.

Inomhus i B-hallen kl 17-18.

Redovisning lotter
2019-12-17 12:49

Hej!

Påminner om att pengar + eventuellt osålda lotter ska lämnas in senast lördag.

Träning
2019-12-08 19:43
Hej!
Vi kör igång i morgon måndag kl 17-18 i B-hallen, omklädningsrum 2. Frivillig träning. Bra om så många som möjligt kommer ändå!!
/ Tränarna
Träningsläger omröstning
2019-11-14 15:38

Hej!

Vi håller på med planering inför kommande säsong. Vi tittar på om vi ska ha ett träningsläger med övernattning nästa säsong. Det finns lite olika alternativ men då vi inte har jättemycket i lagkassan ( ca 27.000kr) så räcker det inte hur långt som helst. Vi har två alternativ, vi vill veta vad ni barn och föräldrar föredrar.

Alt 1: Träningsläger i Skinnskatteberg i en inomhushall med konstgräs, boende i sovsal 2 nätter. Avresa fredag eftermiddag till söndag eftermiddag, träning 4 pass. Detta läger har vi inte råd med i år utan behöver lite mer pengar till, i så fall blir det att spara och åka våren 2021.

Alt 2: Vi har träningsläger i Arboga, vi kan hyra deras nya klubbstuga med boende i sovsal till hela laget. Träning utomhus på konstgräs. Vi tränar då en helg med 2 pass lördag + 2 pass söndag samt med lite "skoj" däremellan. 1 natts övernattning. Här krävs det att föräldrar kan hjälpa till att laga mat under dagarna (kök finns i lokalen). Vi klarar budget med det vi har i lagkassan och det kommer finnas pengar kvar.

Vi vill att ni ger oss vår röst om vilket alternativ era barn och ni föredrar.

Skicka sms till Ann-Sofie eller Stefan med det alternativ ni röstar för.

Ann-Sofie: 0730-378347

Stefan: 070-4932546

Har ni några frågor eller vill veta lite mer fakta om alternativen så hör av er till oss så berättar vi mer.

Påminnelse hämta bingolotter
2019-11-14 08:55

Hej!

Påminner de som ännu inte hämtat sina bingolotter att göra det så snart som möjligt.

Stöd KBK