Hej och välkommen till P05/06 hemsida!
Hej!

Här kommer Ni hitta info om laget och våra matcher mm.

OBS: Glöm inte att kika in under fliken dokument, med jämna mellanrum!!

Mvh / Ann-Sofie

Ändrat datum match
2020-09-16 19:44
Hej!
Matchen på söndag är flyttad till lördag kl 11.00, det är hemmamatch mot Örebro. Separat matchkallelse har skickats ut.
Påminner att Martin, Viktor och Mattias har hand om kiosken.
Match uppskjuten
2020-09-11 16:06
Matchen på söndag mot Dingtuna blir uppskjuten pga att många är sjuka.
Matchen blir vid annat tillfälle.
//Tränarna
Kom ihåg fotolapp
2020-08-26 15:13

Hej!

Kom ihåg att det är fotografering i dag efter träningen

Glöm inte att ta med ifylld "fotolapp"

Lagfoto på onsdag
2020-08-24 10:25

Hej!

På onsdag efter träningen ska vi ta lagfoto (med matchkläder på oss). Alla lag i kubben blir fotograferade.

För att kunna bli fotade så MÅSTE ni ha fyllt i och tagit med den "fotolapp" ni fått med er hem i förra veckan. Målsman måste signera att ni får bli fotograferade. Saknar ni fotolapp så säg till i dag på träningen.

Att göra lista hösten 2020
2020-08-12 11:49

Hej!

Till helgen är det dags för seriepremiär, än så länge är det planerat för en normal serie för hösten men vi vet inte om det kommer förändras med anledning av Covid-19. Vår första match är på fredag borta mot Arboga kl 18.00.
Ni hittar samtliga matcher i vår kalender, två matcher är än så länge inte datum och tidsatta.

Nu finns det också en Att-göra-Lista för hösten med ansvar för fika till hemmamatcher + tvättlista till samtliga matcher, ni hittar den under Dokument.

Stöd KBK