SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Uddamålsförlust mot serieledarna
2021-09-04 19:32

KBK föll med 2-1 mot Västerfärnebo AIK.

På lördagseftermiddagen tog KBK emot serieledarna Västerfärnebo AIK hemma på Runevallen i herrarnas sjunde omgång av division 4 Västmanland. KBK inledde matchen piggt och satte en hög press på gästerna som bara fick slå ifrån sig. Trots det var det Västerfärnebo som tog ledningen i matchen efter dryga 20 minuter, och även nästa mål i matchen skulle noteras för gästerna. Tack vare en reducering genom Anton Karlsson några minuter innan halvtid fick KBK ändå in en fot i matchen, och matchen levde i allra högsta grad när lagen gick in till halvtid.

 

Den andra halvleken kom till största del att handla om KBK, som jobbade ner gästerna ju längre matchen led i jakten på en kvittering. Det där sista lilla saknades dock, det anfölls friskt men utan att egentligen landa i några direkta farligheter inne i straffområdet. Målet uteblev, och trots att slutresultatet inte speglade matchbilden så är det målen som räknas - och där var Västerfärnebo effektivast.

 

KBK får nu repa mod och ställa om inför nästa helgs batalj, då laget gästas av nästjumbon Gideonsberg hemma på Runevallen.

 

Laget:

MV: Joakim Brunnberg

HB: Viktor Jönsson

MB: Martin Gustafsson (K) 

MB: Amir Fadhel 
VB: Behnam Olfat
HM: Anton Karlsson
IM: Mahdi Hassani 
IM: Even Samuel Mehari
VM: Viggo Björling
F: Sardar Soror Francis
F: Exauce Bokunyungu
 
Avbytare:

Jonatan Björklund

Linus Gustafsson 
Kokob Fissahaye Ghebreyesus 
Sebastian Bergström
Pawlos Amauel Teclehaimanot