Välkomna till Kungsörs Bollklubb!
Runevallen (foto B.Tell)

Seniorer
#14 är tillbaka!
2019-03-14 12:42, Seniorer
Kungsörs BK kan stolt presentera ett starkt nyförvärv som har valt att spela för KBK under 2019.
Det är ingen mindre än Kungsörssonen Robin Twine. Efter ett år i div 2 så väljer han att komma tillbaka till klubben och hjälpa laget att ta nästa steg.
Med Robin i laget får vi en skicklig spelare med och utan boll. En spelskicklig ytterback som kommer att ställa många frågor till motståndarna när han har bollen. Med Robin får vi balansen i laget som vi behöver.
Lycka till Robin, och välkommen tillbaka till KBk-familjen!
Julklapp nummer fyra
2018-12-11 08:40

Julklapp nummer fyra.

Vi har nöjet att presentera Matteus Navarrete, närmast från Triangelns IK, Eskilstuna.

”Matteus är en ung spelare som med sin fart och kraftfulla aktioner kommer att ställa till det för många motståndare. Duktig tvåvägsspelare och behärskar omställningarna på ett lysande sätt. Vill utvecklas och ta nästa nivå som spelare. Kommer vara en stor tillgång 2019 för KBK med sin unga entusiasm.”

Välkommen till KBK-familjen, Matteus😃

Julklapp nummer tre
2018-12-09 16:13

Julklapp nummer tre. Har vi sagt att vi är stolta? 😁 Vi har nöjet att presentera André Garabet, närmast från FC Assyriska Örebro.

”Andre är en hårt arbetande spelare som har goda färdigheter med och utan boll. En spelare som bryter mönster och ställer många frågor till motståndarna. Klarar många fotbollsaktioner med hög intensitet. Kommer vara en stor tillgång 2019 för KBK. Tror att hans vinnarskalle kommer att inspirera resten av truppen till det bättre.”

Välkommen till KBK-familjen, André😃

Julklapp nummer två
2018-12-08

Julklapp nummer två kommer här. För många ett välkänt ansikte, tidigare Köping och närmast från BK30, Max Lundberg!

”Max är en komplett spelare som kan spela på flera positioner. En spelare som med sin lysande spelförståelse och funktionella teknik kan styra matchtempot.

Kommer ofta rättvänd och kan med den egenskapen ofta spela framåt och ställa frågor till motståndarna.”

Välkommen till KBK-familjen, Max😃

Bilden är lånad från Köping FFs hemsida.

Julklapp nummer ett
2018-12-07 16:35

Här kommer den första julklappen!

Vi kan stolt presentera Alexander Karlsson, närmast från Värmbols FC.

”Alexander är en energisk hårt arbetande mittfältare som vi ser stor potential i. En fältherre som behärskar både det offensiva och defensiva spelet. En klassvärvning och vi är mycket glada att han har valt KBK.”

Välkommen till KBK-familjen, Alex😃

Bilden är lånad från @varmbolsfc hemsida.

MIX P/F-09, 24/04 19:59
P-08, 24/04 11:33