Välkomna till Kungsörs Bollklubb!
Runevallen (foto B.Tell)

Seniorer
Skyttekungen återvänder
2019-03-16 15:35, Seniorer

Kungsör BK kan presentera ett ytterligare ett starkt nyförvärv till säsongen 2019.

Det är inte vem som helst utan Daniel Tarcio som firade stora framgångar förra året och var så när ett kontrakt högre upp i seriesystemet.

Kul för publiken och framförallt KBK att han har valt att fortsätta sin karriär i Kungsör.

Med Tarcio i laget måste motståndarna vara påkopplade hela tiden för annars…..

En hårt jobbande forward som med sin speluppfattning hjälper sina offensiva medspelare att komma med i målprotokollet.

Lycka till Daniel, och välkommen tillbaka till KBK-familjen!

Seniorer
#14 är tillbaka!
2019-03-14 12:42, Seniorer
Kungsörs BK kan stolt presentera ett starkt nyförvärv som har valt att spela för KBK under 2019.
Det är ingen mindre än Kungsörssonen Robin Twine. Efter ett år i div 2 så väljer han att komma tillbaka till klubben och hjälpa laget att ta nästa steg.
Med Robin i laget får vi en skicklig spelare med och utan boll. En spelskicklig ytterback som kommer att ställa många frågor till motståndarna när han har bollen. Med Robin får vi balansen i laget som vi behöver.
Lycka till Robin, och välkommen tillbaka till KBk-familjen!
Julklapp nummer fyra
2018-12-11 08:40

Julklapp nummer fyra.

Vi har nöjet att presentera Matteus Navarrete, närmast från Triangelns IK, Eskilstuna.

”Matteus är en ung spelare som med sin fart och kraftfulla aktioner kommer att ställa till det för många motståndare. Duktig tvåvägsspelare och behärskar omställningarna på ett lysande sätt. Vill utvecklas och ta nästa nivå som spelare. Kommer vara en stor tillgång 2019 för KBK med sin unga entusiasm.”

Välkommen till KBK-familjen, Matteus😃

Julklapp nummer tre
2018-12-09 16:13

Julklapp nummer tre. Har vi sagt att vi är stolta? 😁 Vi har nöjet att presentera André Garabet, närmast från FC Assyriska Örebro.

”Andre är en hårt arbetande spelare som har goda färdigheter med och utan boll. En spelare som bryter mönster och ställer många frågor till motståndarna. Klarar många fotbollsaktioner med hög intensitet. Kommer vara en stor tillgång 2019 för KBK. Tror att hans vinnarskalle kommer att inspirera resten av truppen till det bättre.”

Välkommen till KBK-familjen, André😃

Julklapp nummer två
2018-12-08

Julklapp nummer två kommer här. För många ett välkänt ansikte, tidigare Köping och närmast från BK30, Max Lundberg!

”Max är en komplett spelare som kan spela på flera positioner. En spelare som med sin lysande spelförståelse och funktionella teknik kan styra matchtempot.

Kommer ofta rättvänd och kan med den egenskapen ofta spela framåt och ställa frågor till motståndarna.”

Välkommen till KBK-familjen, Max😃

Bilden är lånad från Köping FFs hemsida.

MIX P/F-10, 20/03 20:32
Seniorer, 16/03 15:35