Välkomna till Kungsörs Bollklubb!
Runevallen (foto B.Tell)

Fortsätt att spela bingolotto och stöd KBK, följ länken och köp dina lotter här.
2020-04-24 09:35
Med den här länken stöder du KBK, här får klubben extra många provisionskronor.
Lycka Till!

Information från Folkhälsomyndigheten om Covid-19
2020-04-17 10:23

På folkhälsomyndighetens pressträff igår gjordes ett förtydligande kring idrottsaktivitet och framförallt matcher.

• Träning och matcher får genomföras  för barn
  • Träningar får genomföras för vuxna, dock avråds matcher och träningsmatcher

Mer info finns på:

KBK:s Fotbollsskola för barn födda 2014, startar 24/5 kl 11:00 på centralvallen.
2020-04-17 10:16

FOTBOLLSSKOLA

I vår startar vi upp Kungsörs Bollklubbs fotbollsskola för flickor och pojkar födda 2014.

Första träning är tänkt att vara Söndagen den 24 maj, kl. 11.00 – 12.00 på Centralvallen.

Vi ser fram emot en rolig säsong

Välkommna!

ändrade arbetstider på kansliet
2020-04-08 10:27
P.g.a rådande situation så har kansliets arbetstider ändrats.
jag kommer jobba mellan 8:00-11:00 mån-fre tills vidare.
hör gärna av er på tele: 073-0671184 eller mejl kungsors.bollklubb@telia.com om ni har funderingar så ska vi nog lösa det mesta.

GLAD PÅSK
Marita/kanslist KBK
Nya direktiv ang U 23 och ungdomsfotbollen från VFF. 2/4-20
2020-04-03 10:04
Beslut angående distriktsserier 2020
Västmanlands Fotbollförbund (VFF) följer noggrant utvecklingen av den Coronapandemi som pågår. Läget är mycket osäkert och kan förändras hastigt. Observera därför att nedanstående gäller tills annat beslutats. Styrelsens beslut tar sin utgångspunkt i de rekommendationer och riktlinjer som kommer från Svenska Fotbollförbundet (SvFF) och Folkhälsomyndigheten (FHM).
VFF:s styrelse fattade vid ett extrainsatt styrelsemöte, torsdag den 26 mars 2020, en rad beslut om de tävlingar som genomförs i distriktets regi.
Vid ett extrainsatt styrelsemöte, torsdag den 2 april 2020, utvärderades och analyserades situationen på nytt. Följande beslut fattades och gäller tills vidare.

Division 4-8 herrar samt U23 Seriestart skjuts upp till början av augusti.  Serierna spelas som enkelmöten under hösten. VFF:s Tävlingskommitté återkommer med modell för upp- och nedflyttning, med ambitionen att få så sportsligt rättvisa villkor som möjligt. Om situationen skulle tillåta att seriespel kan påbörjas tidigare än augusti så kommer ovan att omvärderas.

Division 3-4 damer Seriestart skjuts upp till början av augusti.

Barn- och Ungdom (11 mot 11, 9 mot 9, 7 mot 7 och 5 mot 5) Seriestart och poolspel skjuts upp och omgångar stryks tills vidare. Spel påbörjas tidigast i juni.

Distriktslagsverksamheten Distriktslagsverksamheten i Västmanland är satt på paus tills vidare.  Senast den 13 maj lämnar SvFF besked om utvecklingslägren i Halmstad.

Distriktsmästerskap herrar och damer DM-spelet för herrar och damer återupptas tidigast augusti.

Träningsmatcher VFF:s starka rekommendation till samtliga föreningar är att inte genomföra några träningsmatcher från och med fredag 3 april och tills vidare. Detta gäller såväl senior som junior, barn och ungdom. Alla inbokade träningsmatcher stryks. VFF tillsätter inga domare och sanktionerar inga träningsmatcher från och med idag.

7 mot 7 dam Den planerade omgång 1, som skulle spelats den 15-16 maj, skjuts upp.

Cuper och turneringar VFF uppmanar alla sina föreningar att ställa in/skjuta upp planerade cuper. VFF beviljar inga tillstånd för nya cuper.

Träningar Bedömningen är att träningsverksamhet utomhus fortfarande kan genomföras. Dock med stor vaksamhet kring att ingen med minsta symptom deltar. Det är också viktigt att anpassa träningen så all form av närkontakt minimeras. Uppmana alla till att byta om hemma före och efter träning.

Vad säger Folkhälsomyndigheten och Svenska Fotbollförbundet
Folkhälsomyndigheten skriver i sin officiella föreskrift daterad 20-04-01 att Idrottsföreningar bör:
• Se till att närkontakt mellan idrottsutövare undviks • När det är möjligt hålla träningar och andra idrottsaktiviteter utomhus • Skjuta upp matcher, träningsmatcher, tävlingar och cuper  • Begränsa antalet åskådare, eller på annat sätt undvika trängsel • Se till att onödiga resor i samband med idrottsutövande undviks

P-05 / P-06, 30/05 09:45
P-07/ P-08, 26/05 14:22