Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkomna till Kungsörs Bollklubb!
Runevallen (foto B.Tell)
Nya direktiv ang U 23 och ungdomsfotbollen från VFF. 2/4-20
2020-04-03 10:04
Beslut angående distriktsserier 2020
Västmanlands Fotbollförbund (VFF) följer noggrant utvecklingen av den Coronapandemi som pågår. Läget är mycket osäkert och kan förändras hastigt. Observera därför att nedanstående gäller tills annat beslutats. Styrelsens beslut tar sin utgångspunkt i de rekommendationer och riktlinjer som kommer från Svenska Fotbollförbundet (SvFF) och Folkhälsomyndigheten (FHM).
VFF:s styrelse fattade vid ett extrainsatt styrelsemöte, torsdag den 26 mars 2020, en rad beslut om de tävlingar som genomförs i distriktets regi.
Vid ett extrainsatt styrelsemöte, torsdag den 2 april 2020, utvärderades och analyserades situationen på nytt. Följande beslut fattades och gäller tills vidare. 

Division 4-8 herrar samt U23 Seriestart skjuts upp till början av augusti.  Serierna spelas som enkelmöten under hösten. VFF:s Tävlingskommitté återkommer med modell för upp- och nedflyttning, med ambitionen att få så sportsligt rättvisa villkor som möjligt. Om situationen skulle tillåta att seriespel kan påbörjas tidigare än augusti så kommer ovan att omvärderas. 

Division 3-4 damer Seriestart skjuts upp till början av augusti.  

Barn- och Ungdom (11 mot 11, 9 mot 9, 7 mot 7 och 5 mot 5) Seriestart och poolspel skjuts upp och omgångar stryks tills vidare. Spel påbörjas tidigast i juni.
 
Distriktslagsverksamheten Distriktslagsverksamheten i Västmanland är satt på paus tills vidare.  Senast den 13 maj lämnar SvFF besked om utvecklingslägren i Halmstad.
 
Distriktsmästerskap herrar och damer DM-spelet för herrar och damer återupptas tidigast augusti.
 
Träningsmatcher VFF:s starka rekommendation till samtliga föreningar är att inte genomföra några träningsmatcher från och med fredag 3 april och tills vidare. Detta gäller såväl senior som junior, barn och ungdom. Alla inbokade träningsmatcher stryks. VFF tillsätter inga domare och sanktionerar inga träningsmatcher från och med idag.
 
7 mot 7 dam Den planerade omgång 1, som skulle spelats den 15-16 maj, skjuts upp.
 
Cuper och turneringar VFF uppmanar alla sina föreningar att ställa in/skjuta upp planerade cuper. VFF beviljar inga tillstånd för nya cuper.
 
Träningar Bedömningen är att träningsverksamhet utomhus fortfarande kan genomföras. Dock med stor vaksamhet kring att ingen med minsta symptom deltar. Det är också viktigt att anpassa träningen så all form av närkontakt minimeras. Uppmana alla till att byta om hemma före och efter träning.
 
Vad säger Folkhälsomyndigheten och Svenska Fotbollförbundet
Folkhälsomyndigheten skriver i sin officiella föreskrift daterad 20-04-01 att Idrottsföreningar bör: 
• Se till att närkontakt mellan idrottsutövare undviks • När det är möjligt hålla träningar och andra idrottsaktiviteter utomhus • Skjuta upp matcher, träningsmatcher, tävlingar och cuper  • Begränsa antalet åskådare, eller på annat sätt undvika trängsel • Se till att onödiga resor i samband med idrottsutövande undviks

Ta en för laget! Stöd KBK genom att prenumerera på en lott.
2020-03-28 17:57

Bästa medlem,

 

Tillsammans ska vi ta oss igenom det som drabbat vårt samhälle. Tillsammans ska vi gå stärkta ur det här.

Däremot kommer det, ett tag framöver, att vara besvärliga tider även för vår förening.

Vi kämpar för att hitta olika intäktsmöjligheter och tillsammans med Folkspel, som driver Sverigelotten och Bingolotto, kommer här en sådan.

 

Genom att bli prenumerant på Sverigelotten eller Bingolotto kan du välja att stödja vår förening som – utöver ordinarie behållning – får 200 kronor extra i bonus för din kärleksfulla handling till vår förening.

Blir du prenumerant på någon av dessa erbjudanden så kan du vinna fantastiska vinster, men det blir också en stunds spänning och söndagsunderhållning (TV4, 18.00) och för oss i föreningen en intäkt vi behöver i dag.

 

Bli prenumerant idag – för vår förening och vår viktiga sak!

 

Beställ din prenumeration på någon av följande länkar, du kan också kopiera in den i din webbläsare

Kampanj Sverigelotten

https://www.sverigelotten.se/prenumeration/stod-din-forening

 

Kampanj Bingolotto

https://www.bingolotto.se/prenumeration/stod-din-forening/

 

Folkspel bjuder dessutom på halva kostnaden för dina fyra första Bingolotter.

Det innebär att man som ny prenumerant på BingoLotto endast betalar 25 kr/styck för de fyra första lotterna.

Blir du prenumerant på Sverigelotten får du istället dina första åtta lotter för endast 96 kronor. (ordinarie pris 200 kr).

 

Vill du bidra extra, skicka vidare till tio bra kontakter som kanske också vill vara med.

 

Träningsmatchen mot BK Sport slutar 0-0
2020-03-28 12:57
Bortamatchen mot BK Sport slutar med ett kryss efter en svag laginsats. Nu tar vi en välbehövlig vila i två veckor, sen laddar vi på inför seriestarten i mitten på juni (kanske).
Vi återkommer senare med info om träningsmatcher.
Hemmamatchen 28/3 inställd
2020-03-27 19:11
Lördagens senior match inställd av Triangeln på Centralvallen.
Vi kommer att spela borta mot BK Sport Eskilstuna kl. 11.00 på Skogstorps konstgräs⚽️
Information från Svenska fotbollsförbundet
2020-03-26 09:11

Till: Samtliga föreningar i div. 3, herrar

 

 

Hej,

 

Med anledning av Coronaviruset och dess påverkan på fotbollen har vi de senaste veckorna fått många frågor gällande seriespelet för div. 2 herrar, div.3 herrar och div. 1, damer. Förbundsstyrelsen fattade igår beslutet att seriestarterna för dessa serier senareläggs till sommaren (start mitten av juni) och dessa serier spelas som enkelserier med synkronisering mot distriktsserierna. Tävlingsavdelningen kommer nu att påbörja arbetet med detaljfrågor kring exakt seriestart och spelordning och kommer att återkomma till er senast den 9 april (skärtorsdagen).

 

Beslutet att genomföra dessa serienivåer som enkelserier tas som en sista utväg utifrån myndigheternas prognoser för smittspridningen under april/maj och för att inte tvinga föreningarna att med förskjuten seriestart spela oavbrutet varje helg under sommar och höst.

 

Kvalspel till div 2 och div 3, herrar, inleds och genomförs enligt tidigare fastställt format och enligt fastställd tidsplan.

 

Vid eventuella funderingar ber vi er att i första hand använda tavling@svenskfotboll.se så ser vi till att svara snarast möjligt.

Vidare information om beslutet och om övriga förbundstävlingar finns på SvFF:s hemsida.

 

 

Med vänlig hälsning

Sofie Thörnqvist

 

">

Tävlingsavdelningen

 

Svenska Fotbollförbundet / Swedish Football Association

BESÖKSADRESS: Evenemangsgatan 31, Solna

http://svenskfotboll.se - http://fogis.se

Nyheter från våra lag
P-05 / P-06, 03/04 12:55 
P-05 / P-06, 03/04 10:11 
MIX P/F-09, 31/03 15:36 
P-05 / P-06, 30/03 11:46 
P-05 / P-06, 29/03 15:42 
 
Stöd KBK