Välkomna till Kungsörs Bollklubb!
Runevallen (foto B.Tell)

Julklapp nummer fem
2018-12-12 13:15

Julklapp nummer fem.

Här kommer ytterligare ett spännande tillskott, Sabir Dahir, närmast från Malmköpings IF.

”Sabir har själv sökt sig till oss, och beskriver sig som en snabb, offensiv spelare med god spelförståelse och säkra avslut. Att han dessutom säger sig vara dubbelfotad, gör inte saken sämre.”

Välkommen till KBK-familjen, Sabir! 😀

Nu gör vi ett kortare uppehåll med klapparna, men fortsätt hålla utkik, det är mer på gång! 🎁😊

Julklapp nummer fyra
2018-12-11 08:40

Julklapp nummer fyra.

Vi har nöjet att presentera Matteus Navarrete, närmast från Triangelns IK, Eskilstuna.

”Matteus är en ung spelare som med sin fart och kraftfulla aktioner kommer att ställa till det för många motståndare. Duktig tvåvägsspelare och behärskar omställningarna på ett lysande sätt. Vill utvecklas och ta nästa nivå som spelare. Kommer vara en stor tillgång 2019 för KBK med sin unga entusiasm.”

Välkommen till KBK-familjen, Matteus😃

Julklapp nummer tre
2018-12-09 16:13

Julklapp nummer tre. Har vi sagt att vi är stolta? 😁 Vi har nöjet att presentera André Garabet, närmast från FC Assyriska Örebro.

”Andre är en hårt arbetande spelare som har goda färdigheter med och utan boll. En spelare som bryter mönster och ställer många frågor till motståndarna. Klarar många fotbollsaktioner med hög intensitet. Kommer vara en stor tillgång 2019 för KBK. Tror att hans vinnarskalle kommer att inspirera resten av truppen till det bättre.”

Välkommen till KBK-familjen, André😃

Julklapp nummer två
2018-12-08

Julklapp nummer två kommer här. För många ett välkänt ansikte, tidigare Köping och närmast från BK30, Max Lundberg!

”Max är en komplett spelare som kan spela på flera positioner. En spelare som med sin lysande spelförståelse och funktionella teknik kan styra matchtempot.

Kommer ofta rättvänd och kan med den egenskapen ofta spela framåt och ställa frågor till motståndarna.”

Välkommen till KBK-familjen, Max😃

Bilden är lånad från Köping FFs hemsida.

Julklapp nummer ett
2018-12-07 16:35

Här kommer den första julklappen!

Vi kan stolt presentera Alexander Karlsson, närmast från Värmbols FC.

”Alexander är en energisk hårt arbetande mittfältare som vi ser stor potential i. En fältherre som behärskar både det offensiva och defensiva spelet. En klassvärvning och vi är mycket glada att han har valt KBK.”

Välkommen till KBK-familjen, Alex😃

Bilden är lånad från @varmbolsfc hemsida.

MIX P/F-09, 10/12 18:12
Juniorer P, 28/11 08:41