Hej och välkommen till P05/06 hemsida!
Hej!

Här kommer Ni hitta info om laget och våra matcher mm.

OBS: Glöm inte att kika in under fliken dokument, med jämna mellanrum!!

Mvh / Ann-Sofie

Ny info om seriematcher
2021-05-05 08:13

Hej!

Vi har nu fått ny info gällande våra seriematcher från VFF.

Det kommer inte tillåtas några matcher inom Västmanland fram till 16/5.
Det är endast tillåtet att anordna interna matcher inom klubben.

Nu får vi hoppas att seriespelet kommer igång helgen den 22-23 maj. Besked om detta kommer så snart vi fått info från VFF.

Info Covid
2021-05-01 19:24

Hej!

Vi vill meddela att vi har fått en bekräftad spelare med Corona. Elwin som tränar med oss på onsdagar har testats positiv. Han har inte haft några symtomer.

Vi ber alla att vara extra uppmärksamma på symtomer och gå och testa er vid minsta misstanke.

// Tränarna

PS. Vi har fått OK på att ange Elwins namn så att alla vet vem det är och själva få bedömma om man befunnit sig nära under längre tid för att vara i riskzonen av att ha blivit smittad.

VIKTIGT, Läs detta
2021-04-29 08:43

Hej!

Vi måste tyvärr meddela att Stefan har testats positiv för Covid 19. Han har under veckan inte haft några symtomer.

Eftersom de flesta varit på träningar i veckan så ber vi er att vara extra uppmärksamma på symtomer och om man vill gå och testa er.

Info om seriematcher
2021-04-27 07:59

Hej!

Här kommer lite info gällande våra seriematcher.

Vi har från VFF fått besked att första omgångens matcher är inställda, alltså matcher som skulle ha spelats denna helg, 1-2 maj. Troligtvis kommer det inte tillåtas matcher innan 17/5 men det är fortfarande oklart och besked kommer skickas ut från VFF veckovis.
Vi kommer få information på fredagar för nästkommande helg, så nu på fredag kommer de ge besked om det blir spel helgen den 8-9 maj osv.

Vi vill samtidigt passa på att ge beröm till alla killar i laget för att ni fortsätter kämpa så bra på träningarna, vi upplever att det är en bra stämning i truppen och det har funkat jättebra med att få in tillskottet av -07 killar på träningarna.

Körschema, kiosk och tvättlista
2021-04-20 12:53

Hej!

Vi vet inte till 100% om serien får starta nästa helg. Men vi måste förbereda så allt är klart om vi får köra igång. Så här nedan kommer därför ett körschema till bortamatcher samt kiosk och tvättlista.

Kan man inte tilldelat pass så måste man själv kontakta annan förälder och byta.

Det är fortfarande 2 matcher som ännu inte har fått datum och tid, uppdatering kommer så snart vi fått uppgifter på dom matcherna.

Vi bestämde på föräldramötet att när vi åker till bortamatcher så ska alla i bilen bära munskydd. Vi kommer köpa in munskydd till laget från lagkassan.

Nu håller vi alla tummar vi kan för att vi får köra igång med matcher.

Kungsörs BK, 28/03 16:39
Kungsörs BK, 10/11 06:51