SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KBK tappade segern i slutsekunden
2021-08-29 22:31

Söndagens bortamöte med Västerås AFG slutade 2-2 (0-0).

Efter en mållös första halvlek där inget av lagen skapade några direkta farligheter, utan mest slog långa bollar utan adress, så hände det lite mer i den andra halvleken.

I matchens 60:e spelminut fick Anton Karlsson bollen i straffområdet och avslutade distinkt i bortre burgaveln. Fyra minuter senare var det Exauce Bokunyungus tur att hamna i målprotokollet då han snappade upp en lång boll från KBK-målvakten Filip Hofstad och friställd med Västerås målvakt kunde dunka in 2-0.

 

Trots att spelet svajande en aning så såg KBK ändå ut att ha koll på tillställningen - ända till matchens 85:e minut då hemmalaget kunde reducera till 2-1 och sätta nerv på avslutningen. AFG fick vittring på en kvittering och hade minuterna senare ett skott i ribban från nära håll - och i matchens 93:e minut kom så kvitteringsmålet, vilket innebar att matchen slutade oavgjort 2-2.

 

Härnäst väntar serieledande Västerfärnebo på lördag hemma på Runevallen.

 

 

Laget:

MV: Filip Hofstad

HB: Viktor Jönsson

MB: Martin Gustafsson (K) 

MB: Amir Fadhel 
VB: Behnam Olfat
HM: Anton Karlsson
IM: Mahdi Hassani 
IM: Even Samuel Mehari
VM: Viggo Björling
F: Sardar Soror Francis
F: Exauce Bokunyungu
 
Avbytare:

Mohammad Reza Akbari 

Emil Millberg 
Kokob Fissahaye Ghebreyesus 
Isac Ljung
Sebastian Bergström