Preliminär information om säsongen
2024-03-20 07:50

Hej!

Vi sitter just nu med planeringen av kommande säsong, för Pojk/Flick födda 16-17.

Mycket är ännu inte spikat, men vi vill ändå skicka ut preliminär information, så att ni vet att arbetet pågår.

Nästa vecka har vi möte om träningstider, vi återkommer nån gång i slutet på veckan med informationen därifrån.

Vi tänker oss 2 tillfällen per vecka, där vissa veckor blir 2 träningar, och vissa veckor blir 1 träning och 1 matchtillfälle.

När det kommer till matchspel är tanken att anmäla 2 pojklag och 1 flicklag, alla för 5-manna.

Mer information kommer så fort vi vet mer.