Uddamålsförlust för herrarna
2024-02-28 22:34

Kvällens drabbning med division 2-laget IFK Eskilstuna slutade i förlust med 3-2 (1-1). KBK stod för en bra första halvlek och kunde ta ledningen genom Ismail Alarid. Det var bud på flera rödsvarta mål i den första halvleken, men istället åkte laget på en onödig hörna i slutminuten, varpå IFK kunde kvittera.
Under den andra halvleken åkte KBK på två skador i backlinjen, vilket gjorde att det fick möbleras om i laget, med en viss oordning i spelet som följd. Hemmalaget kunde utnyttja detta och gå ifrån till en 3-1-ledning, men trots det fortsatte de rödsvarta att skapa chanser framåt. I slutminuterna stegade Serdar Soror Francis fram och dunkade in en frispark en bra bit utanför straffområdet, vilket fastställde slutresultatet till 3-2.
Med lite större skärpa i avsluten och besluten i de avgörande lägena kunde resultatet blivit ett annat, men överlag var det ett steg framåt i processen.

Seger för herrarna i första träningsmatchen
2024-02-24 17:02

Det blev seger i den första träningsmatchen för året, där KBK idag gästades av Sörstafors/Kolbäck hemma på Centralvallen. 3-0 slutade matchen, ett resultat där siffrorna är lite i underkant - men skönt att inleda matchandet med en seger. En klassisk första träningsmatch där vi varvade bra saker med saker som behöver utvecklas - som sig bör den här tiden på året.
Vi säger grattis till Nils Fredlund och Noell Bethgazo som båda nätade i sin första match för klubben, och Johan Hanna stod för det tredje målet ♥️🖤

Herrarnas träningsmatcher 2024
2024-02-14 20:43

Presentation av egna produkter
2024-01-26 19:15

Dags att presentera ett gäng nya spelare i KBKs trupp 2024 - och denna gång handlar det om fem stycken egna produkter. Vi har redan presenterat 16-årige Elias Lindström, #22, som återvänder till KBK efter en säsong med Skiljebo SKs akademilag.
Sedan har vi 18-årige försvararen Zacharias "Zacke" Grönvik, #24, som nu gör sin andra säsong i seniorlaget. Drogs med skador till och från under förra säsongen, och det ska bli spännande att följa hans utveckling i år.
Därefter har vi 18-årige Mohammad "Lill-Mommo" Reza Rezai, #21, som går in i sin tredje säsong med de rödsvarta - och som förra året gjorde sitt första a-lagsmål i seriesammanhang.
Den tredje 18-åringen i Young boys är anfallaren Martin Klinga, #18, som i år flyttas upp i a-truppen efter fina prestationer i junior -och U23-laget förra säsongen.
Slutligen har vi 19-årige målvakten Mohammad Shanno, som fick göra sin a-lags-debut förra säsongen - först genom inhopp och sedan i startelvan.
Fem spännande spelare ur det egna ledet som vi tror och hoppas mycket på både i år och kommande säsonger ♥️🖤

Målvakt klar för herrarna
2024-01-18 20:52

Dags att presentera vårt senaste tillskott i KBKs lagbygge 2024. Markus Norman är målvakt och har genom åren representerat Eskilstuna City, IFK Eskilstuna, Eskilstuna Södra och Skogstorp, varifrån han nu ansluter. En rutinerad målvakt, som dessutom bor i Kungsör, vilket känns extra roligt!

Varmt välkommen till föreningen, Markus ♥️🖤

Kungsörs BK, 29/02 11:13