SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkomna till Kungsörs Bollklubb!

 

Kungsörs Bollklubb 

 välkomnar dig till

verksamhetsåret 2023

Seniorer
Ytterligare namn klara för herrarna
2023-11-21 21:18, Seniorer

Vi fortsätter med spelarpresentationer av nya spelare inför nästa säsong!

 

20-årige Izaac Vidin från Arboga är klar för spel med de rödsvarta. Izaac är försvarare och kommer närmast från spel i division 3 med Eskilstuna Syrianska, innan han dessförinnan spelade med Arboga Södra i division 3. Trots sin ringa ålder har han hunnit skaffa sig värdefull rutin från den nivån och är väldigt mogen och stabil i sin spelstil.

 

Arvid Lundkvist är 19 år och även han har hunnit med spel i division 3 med både Arboga Södra och Eskilstuna Syrianska. Inför höstsäsongen i år valde Arvid att vända hemåt för att hjälpa Södra kvar i division 4, vilket lyckades. En krigande spelare med flera värdefulla egenskaper som kan användas på olika positioner.

 

Varmt välkomna till föreningen, Izaac och Arvid! ♥️🖤

Seniorer
Herrarna presenterar fler nya namn
2023-11-19 20:53, Seniorer

Vi kör på och presenterar här ytterligare två nya namn i KBKs truppbygge inför säsongen 2024.
Adam Blomquist ansluter från Kvicksunds SK, som den gångna säsongen spelade i division 4 Sörmland. En 27-årig försvarare med mycket rutin - och dessutom tvillingbror med KBKs målvakt Anton Blomquist.
Varmt välkommen till föreningen, Adam!

Elias Lindström är en 16-årig Kungsörare som den här säsongen tillhörde Skiljebo SKs akademilag - men som nu väljer att återvända till KBK. Ett framtidsnamn som vi tror väldigt mycket på!
Varmt välkommen tillbaka till föreningen, Elias!

Håll utkik - flera namn kommer att presenteras inom

kort ♥️🖤

Seniorer
Nya spelare till herrlaget
2023-11-18 15:22, Seniorer

Dags att presentera de två första nya spelarna inför säsongen 2024!


Emil Kaipio är tillbaka i KBK-tröjan, som han senast bar säsongerna 2015-2016, vilket vi är väldigt glada för. Den reslige mittbacken, som numera bor i Kungsör, kommer senast från spel i Valskogs IK, där 31-åringen även var lagkapten. Med sin fysik och spelförståelse blir det ett starkt tillskott till försvarslinjen kommande säsong.
Varmt välkommen tillbaka till föreningen, Emil!

 

Köpingskillen Filip Springfeldt är anfallare och ansluter även han från Valskogs IK, där han dundrat in mål de senaste två säsongerna. En kraftfull forward som oftast är på rätt ställe framför målet, och det ska bli väldigt spännande att se hur 25-åringen utvecklas lite högre upp i seriesystemet.
Varmt välkommen till föreningen, Filip!

Seniorer
Ny huvudtränare för herrarna
2023-11-06 15:52, Seniorer

Efter att ha ramlat olyckligt på en träning under slutet av höstsäsongen så skadade Sami Hanna sin axel, så pass allvarligt att han nu tvingas till operation och därför måste kliva av som tränare för de rödsvarta.
Men vi kan nu glädjande avslöja att huvudtränare för KBKs herrseniorer 2024 är Mikael Wiker!
Mikael har många års erfarenhet som tränare för Arboga Södras herrseniorer, som han ledde i 10 säsonger, i division 3 och division 4 - och kommer närmast från att ha lett Forsby FFs damlag i division 2.
Vi tackar Sami för hans enorma insats under året för KBK, som han ledde till serieseger och avancemang till division 3 - och vi önskar honom all lycka i framtiden ♥️🖤
Samtidigt hälsar vi Mikael varmt välkommen till föreningen och ser fram emot att starta arbetet tillsammans ♥️🖤

Seniorer
KBKs herrar tar hem Division 4 Västmanland
2023-10-07 17:29, Seniorer

SERIESEGRARE!

KBK vinner sin match mot Irsta, efter mål av Amir - samtidigt som Syrianska förlorar sin match - vilket innebär att de rödsvarta tar hem Division 4 Västmanland 2023!!!

Nyheter från våra lag
Seniorer, 19/11 20:53 
Seniorer, 18/11 15:22 
P-05 / P-06, 13/11 10:24 
Seniorer, 06/11 15:52 
Seniorer, 27/10 21:53