Kungsörs bollklubb startade år 2000

KBK har en stor verksamhet, 2017 hade klubben 11 aktiva ungdomslag, från 6 - 17 år pojkar och flickor, i spel och träning,

plus A och U-lag.

Föreningens A-lag spelar 2018 I Div. 4 Västra Svealand. U laget spelar serie ihop med Örebrolagen slutligen så har vi ett Juniorlag också under 2018.

Ungdomslagen tränar och spelar på Centralvallen i Kungsör där det finns bade Gräs och Konstgräsplaner.

A, U och juniorer, tränar och spelar under vinter vår på Centralvallen I Kungsör, under ordinarie seriesäsong på Runevallen, på Fredsgatan där det finns 2 planer.

PÅ Runevallen finns också klubbens kansli och egna samlingslokaler.